Siirry sisältöön

Töihin meille

Satakunnan hyvinvointialue vastaa yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista.Meillä työskentelee noin 9 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita, ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Kirjaa luetaan suurennuslasin avulla

Monipuoliset työsuhde-edut

Tarjoamme sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Osassa tehtäviä on hybridityömahdollisuus ja meillä on laajasti käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Perhe kävelemässä verhreässä ympäristössä.

Satakunta – satojen mahdollisuuksien maakunta

Tule töihin Satakuntaan! Satakunta on maakunta Suomen länsirannikolla. Suurimmat kaupunkimme ovat Pori ja Rauma. Satakunta on lähellä, vain 110 km Tampereelta ja 210 km Helsingistä! Elämä Satakunnassa koostuu edullisesta ja tilavasta asumisesta ja virikkeellisestä vapaa-ajasta. Lyhyiden välimatkojen ansioista aikaa jää myös itse elämälle ruuhkassa istumisen sijaan!

Toimistotyöntekijöitä neuvottelupöydän ympärillä.

Ihmimillistä ja merkityksellistä työtä

Satakunnan hyvinvointialueen työyhteisöissä on paljon voimavaratekijöitä. Lähijohtaminen koetaan oikeudenmukaiseksi, työyhteisöjen yhteistyö toimii ja tietoa jaetaan. Tämä lisää työhyvinvointia. Satakunnan hyvinvointialueella laaditaan parhaillaan työhyvinvointiohjelmaa ja työhyvinvointia kehitetään aktiivisesti.

Sata uratarinaa

Toni Jaurimo.

Toni tekee Satakunnan siisteintä työtä

Puhtauspalvelut tarjoaa monenlaisia tehtävänkuvia, työympäristöjä ja työsuhteita. Toni Jaurimo toimii laitoshuoltajana Satasairaalan kirurgian osastolla.

Joni Salo.

Joni huolehtii asukkaiden turvallisuudesta

Pelastusalan ammattilaiset työskentelevät Satakunnan hyvinvointialueella yhteisen turvallisuuden hyväksi kellon ympäri. Joni tekee tätä arvokasta työtä päivystävänä palomestarina Kankaanpään paloasemalla.

Aino vaihtoi leipurin työt hoiva-alaan

Aino opiskelee lähihoitajaksi oppisopimuksella asumispalveluyksikkö Puhdissa Raumalla.

Rekrytointipalvelut neuvoo työnhaussa

Työnhakuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä: rekrytointi@sata.fi. Toimipisteemme sijaitsee Itäpuisto 7, 28100 Pori. Tapaamiset ajanvarauksella.

Sinua auttavat myös rekryn työntekijät.

Arja-Leena Kukkola

henkilöstöassistentti (sijaisrekrytointi)

arja-leena.kukkola@sata.fi

044 701 1852

Juuli-Marjukka Ylikoski

rekrytointisuunnittelija

juuli-marjukka.ylikoski@sata.fi

044 707 6979

Enni Karvinen

rekrytointisuunnittelija

enni.karvinen@sata.fi

044 403 2604

Jaana Häyrinen

rekrytointiasiantuntija

jaana.hayrinen@sata.fi

050 477 4971

Mari Pirinen

projektipäällikkö (kansainvälinen rekrytointi)

mari.pirinen@sata.fi

044 422 4267

Satu Tuoriniemi

rekrytointipäällikkö

satu.tuoriniemi@sata.fi

044 707 6980